Bredaseweg 217 - 5038 NE Tilburg - T. 013-542 44 44 - F. 013-545 24 04

Hoeveneind 44 te Teteringen


Verkocht
Vraagprijs € k.k.
Aanvaarding In overleg
Soort woning Woonhuis
Bouwvorm Bestaande bouw
Bouwjaar 1923
Ligging
Perceel 266 m2
Inhoud 330 m3
Aantal kamers 3
Aantal badkamers 1
Aantal verdiepingen
Isolatie
Verwarming
Warm water
Tuin voor- en achtertuin
Garage
Voorzieningen


Aan de rand van Teteringen gelegen fraaie hoekwoning met 3 slaapkamers, voor- en achtertuin. Het uitzicht is mooi, vrij en heeft een landelijk karakter. Het huis aan de Hoeveneind 44 staat aan de rand van de dorp en ligt op loopafstand van het centrum van Teteringen.

Inleiding:
Begane grond: Via de gang heeft men toegang tot de bovenverdieping, de woonkamer, keuken, toilet en de meterkast. De beneden verdieping is ruim van opzet.

De hal en de toilet zijn functioneel en zijn toe aan periodieke onderhoud. De keuken is gedateerd en toe aan vervanging, even als de badkamer op de eerste verdieping. De badkamer is voorzien van een wastafel en een douche.

Achter de keuken is een bijkeuken waar aansluiting zit voor de natte groepen (wasmachine, droger). In deze bijkeuken bevind zich ook de cv-ketel (bouwjaar 1994). Via de bijkeuken kom je in de ruime achtertuin met berging.

Via de vaste trap ga je naar de bovenverdieping. Op de bovenverdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer gesitueerd.


Voor de voorwaarden  en het maken van een afspraak kunt u bellen met ons kantoor of een kijkje nemen op www.raatgeverenpartners.nl<<< ga terug naar het overzicht